Според неофицијални информации се најавува дека повторно ќе се воведе полициски час. 

Advertisements

Истиот се најавува дека ќе започне во 22 часот и ќе трае до 5 часот наредниот ден. 

Повеќе и детални информации се очекуваат во текот на денот. 

Advertisements
Advertisements